Hier vind u alle informatie over ons


Een algemene huishoudelijke mededeling


Alles wat bij ons gedaan word, word gedaan op vrijwillige onbetaalde basis. Daarom is bijvoorbeeld deze website in een minder officiële politiek correcte manier geschreven. Een type of spelfoutje zult u ongetwijfeld wel eens tegen kunnen komen. Wij vinden niet storend, ook omdat wij weten dat sommige mensen in onze organisatie bijvoorbeeld dyslexie hebben. Wij vinden als een persoon uitblinkt in passie of in dit geval het met meer passie kan verwoorden, dan vinden wij dat diegene bij ons onze teksten mag schrijven. Wij halen er dan gewoon een grammatica- en spellingscontrole eroverheen en dan hebben wij een met passie geschreven tekst.

Zo bekleden wij verschillende functies.


Een zogenoemde "stempel" moet nooit een beperking zijn om een passie te beperken.


Een voorbeeld hiervan is dat er bij de eerste editie een jonge talent zicht aanmelden en vooraf melden dat hij bepaalde "stempels" had. Wij vinden dit juist prachtig, want door zijn "stempels" heeft hij de kracht om anders tegen muziek aan te kijken en dat maakt hem uniek.


Een ander voorbeeld is dat er tijdens de opbouw van ons eerste festival er een man bij ons kwam kijken. Deze man had een verstandelijke beperking en vroeg of hij ons mocht helpen. Tuurlijk mag dat. Meer zielen, meer vreugde. Deze persoon heeft zich ingezet alsof het zijn eigen evenement was. Wij hebben samen gelachten, gegeten en daarom kunnen wij zeggen dat diegene een deel van onze familie is geworden.


Onbewust hebben deze mensen bij ons een goed gevoel achter gelaten en dat is precies wat wij willen bereiken met Stichting Ameezing Vught. Een onbetaalbaar gevoel creëren.


Onze organisatie


Wij zijn Stichting Ameezing Vught. Ons doel staat natuurlijk al uitgeschreven op onze hoofd pagina, zodat u precies weet waar wij ons voor inzetten. Deze kunt u ook uitgebreid nalezen in onze Akte van Oprichting, die u onderaan deze pagina kunt vinden. 


Maar u wilt misschien ook wel weten hoe onze toekomst plannen eruit zien?


Onze voorzitter heeft daarom in eigen woorden een beleidsplan geschreven, waarin staat uitgelegd hoe hij op dit idee is gekomen, hoe dit is uitgegroeid, wat de plannen zijn, hoe we ervoor staan en nog veel meer leesplezier zoals ons RSIN nummer en de nodige contactgegevens. Dit beleidsplan kunt u vinden onderaan deze pagina.


Bestuurlijke organisatie


John Termeer is onze voorzitter en tevens ook onze penningmeester. Het bestuur vorm hij samen met Rheena Termeer die de taak secretaris op zich heeft genomen. Samen zijn hun eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van Stichting Ameezing Vught. Hun zijn druk op zoek naar een geschikt persoon om dit bestuur te versterken, om op deze manier iedere functie apart te bekleden en uiteindelijk met minimaal drie personen overwogen keuzes te kunnen maken.


Natuurlijk bestaat deze Stichting uit veel meer mensen, zoals onze vrijwilligers in de organisatie, onze vrijwilligers tijdens de activiteiten, onze boekhouder die onze (financiële) gang van zaken scherp in de gaten houd, samenwerkingen met de Gemeente, leveranciers en heel veel meer. Al deze mensen geven het bestuur advies.
Adviescommissies


Elk werkterrein/activiteiten van Stichting Ameezing heeft/krijgt een eigen adviescommissie. Hierin zitten mensen die een eigen taak uitvoeren met hun kennis van zaken, die zich onbetaald inzetten om ons te helpen en waar mogelijk te adviseren.


Adviescommissie Ameezing Vught Festival


  • John Termeer voorzitter/penningmeester, algemene organisatie
  • Rheena Termeer secretaris, vrijwilligers - toezichthouders - beveiliging
  • Gertie, backstage - begeleiding artiesten
  • Sander, horeca i.o.v. Jeugdcentrum de Elzenburg
  • Peter/Desiree, Food en Non-Food standplaatsen


ONS BELEIDSPLAN


AKTE VAN OPRICHTING