Nederpop All Stars  bij Ameezing Vught
nashw-915x518
Erik-Mesie_2023
Henk-Westbroek1

Nederpop All Stars

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek.

Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit. 

Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars.

Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.

Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers.

Aangevuld met  de originele Nederpop artiesten Henk Westbroek en Erik Mesie, staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

Kortom een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek,

mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel.

Nederpop All stars een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers.

Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!


HENK WESTBROEK 

Henk Westbroek heeft geen introductie nodig. Als één van de leadzangers van ”Het Goede Doel” scoorde Henk vele hits zoals België, Vriendschap, Nooduitgang en vele meer. Wist je dat hij ook “Een eigen huis” van René Froger heeft geschreven?


ERIK MESIE

Zanger/gitarist Erik Mesie is vooral bekend als leadzanger van de bekende Wageningse formatie Toontje Lager, die hits had met onder andere ‘Stiekem gedanst’ en ‘Zoveel te doen’.